"Bujqësia është puna më e shëndetshme, më e dobishme dhe më fisnike e njeriut."

  - George Washington

  "Ne nuk duam t'i shtyjmë idetë tona te klientët, ne thjesht bëjmë atë që ata duan."

  - Laura Ashley

  "Bujqësia është themeli i manifakturave pasi prodhimet e natyrës janë materialet e artit."

  - Edward Gibbon

  Company Overview

  Orraj International është një kompani e specializuar në shpërndarjen dhe tregtimin e ushqimit të kafshëve në të gjithë Katarin dhe Lindjen e Mesme. Është themeluar në vitin 2015 dhe është me seli në Katar, që nga viti 2018 kompania jonë operon në Maqedoninë e Veriut, e vendosur në rajonin e Vardarit, Ovcepole 50 km nga kryeqyteti Shkupi. Ne do të ofrojmë vlerën më të mirë për klientët tanë përmes përmirësimit të vazhdueshëm të proceseve tona dhe strukturës së kostos.

  • Forage
   Products

   Hay Products:

   • Suncured alfalfa
   • Dehydrated alfalfa

   Grass Products

   • Rhodes grass
   • Ryegrass hay
   • Fescue grass
   • Timothy hay
  • Roughage
   Products

   STRAW PRODUCTS:

   • Wheat straw
   • Barley straw
   • Rice straw

   OTHER HAY PRODUCTS:

   • Corn silage
   • Dehydrated corn silage
   • Bedding straw
   • Bedding wood
  • Feed
   Commodities

   Hay & Straw Pellets:

   • Alfalfa pellets
   • Wheat bran pellets
   • Wheat straw pellets

   Other Commodities:

   • Sugar beet pulp
   • Cottonseed
   • Feed Barley
   • Feed Wheat

  Burimi

  Aktiviteti burimor:

  • Burime nga më shumë se 30 origjina
  • Marrëdhëniet dhe marrëveshjet e vendosura me furnitorët e preferuar për çdo kategori produkti
  • Disponueshmëria e produkteve gjatë gjithë vitit dhe në të gjitha stinët si rezultat i diversifikimit tonë gjeografik