About Us

Orraj Trading and Services is a company that specializes in distributing and trading animal feed throughout Qatar and the Middle east. It was established in 2015 and is based in Qatar.

Визија

"Како лидер на пазарот, ние напредуваме да обезбедиме квалитетни производи, експертиза за услуги и да ги испорачаме потребите на нашите клиенти."

Vision

“Да се произведе, дистрибуира и испорача со најдобар квалитет на целата природна сточна храна одгледувана од најдобрите фарми и земјишта на земјата.

Ќе ја искористиме нашата страст, знаење и енергија за да обезбедиме добра и услуги кои се неопходни за живот, здравје и раст.”

Вредности

Бескомпромисен интегритет

Нашата традиција на етичко и чесно деловно однесување е основата на нашата компанија преку градење доверба со клиентите, добавувачите и едни со други, правејќи го она што е правилно.

Транспарентност

Обезбедуваме отвореност, комуникација и одговорност во нашите различни ангажмани.

Услужна извонредност

Ќе им обезбедиме најдобра вредност на нашите клиенти преку постојано подобрување на нашите процеси и структурата на трошоците.

Социјална одговорност

Наша одговорност е да поставиме стандарди за етичко однесување за индустријата, да ѝ возвратиме на заедницата и да ги почитуваме прописите.